Под сенките на мислите се рони
задъхан, пожълтял страхът.
Съмненията - голи клони,
прекършени стърчат.
На вярата във топлата хралупа
прегръщат спомени мечти.
Ще бъде кратка тази зима
и няма да боли...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados