Под сенките на плажните чадъри
надеждите за лято изветряха.
Аз пясъка броя. Ти - пеперудите.
Самотни сме, прегърнали телата си.
Прегърнати, телата са самотни,
и вятърът разкъсва ни. И двамата.
Пилея се на хиляди посоки
но в твоето "Обичам те" ме няма.
По птиците вълните се разливат
на ниско прелетя и любовта ни.
Ако ти кажа колко те обичам
рискувам да се преродя във рана.
Аз пясъка броя. А ти - светулките.
И пръстите ни сиви се преплетоха.
Пътеката е тясна , за да тръгваме.
Без обич ще е тясна.. и Планетата.
© Деница Гарелова Todos los derechos reservados