На топло спинка мойта Муза
под красивата ти блуза,
и да пиша трябва да реша проблема,
как от там да си я взема...
А решението, честно,
оказа се, било е лесно -
Събличам те, но нов проблем,
забравям нея... щом си голичка до мен...
И всекидневно този цикъл се повтаря,
но чувствам се щастливец, че го правя
и радвам се дори, че мойта Муза
намерила е дом, под твойта блуза...
28.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados