началото на всички начала
мерилото на всички мерила
светилото на всички светила
кърмилото на всички кърмила
махалото на всички махала
..........................................................
си ти —
любов
..........................................................
това е
..........................................................
(vois la)
© Стоян Минев Todos los derechos reservados