11 dic 2007, 14:26

Подари ми... 

  Poesía » De amor
852 0 14
      Подари ми...
Подари ми спомен...
Крилат, но сляп и ням,
какъвто си и ти.
Красив, недостижим,
като илюзия.
После просто помълчи.
Аз със мислите си ще играя.

Подари ми спомен...
Моя звезден миг ми подари!
По път предначертан с дързост.
Пращайки прощален зов към мен.
После просто помълчи!
Аз със мислите си ще играя.
Само подари ми спомен...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??