Подарявам ти залеза на деня,
не защото е началото на нощта,
а обещание за нещо ново,
което идва след това.
Утрото на новият ден е ново,
неопитно и доверчиво все още,
нека заедно с теб да му дадем,
онази мъдрост и топлина докато узрее.
Да го учим на всичко в живота,
което го чака през деня,
да избършем сълзите, ако се наложи,
да го подкрепяме докато расте.
Когато остарее отново и залезе,
пак ти го дарявам с много обич,
с обещанието да съм до теб,
а утрешният ден да бъде нов.
© Джимбо Todos los derechos reservados