29 nov 2006, 19:33

Подарък 

  Poesía
639 0 5

Букет от чувства бих ти подарил...,
но вече всичко свое аз ти дадох!
Със свойта бедност съм те разгневил
и днес безпомощен-нелепо страдам!

Но свойта участ с друга аз смених.
Сега съм като мрамор-твърд и бледен!
И само неподкупният ми стих
със моите очи към теб ще гледа!

Щастлива-с прелестни ласкатели,
опиваща се от мечтана слава...
Не ме кори с погубващо презрение!

Бъди свободна като вятъра!
А аз не съм богат и днес ти давам
едничкото си свято вдъхновение!

© Владимир Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??