ПОДАРЪК
Една мечта, една любов и малко вяра
събрах в букет да ти ги подаря,
една усмивка топла, и надежда,
молитва - да те пази във нощта.
Една звезда откъснах от небето,
на слънцето от топлината взех,
и вятъра помолих да те пази,
до теб да е, когато съм далеч.
© Александра Георгиева Todos los derechos reservados
Прекрасен стих!
Не бях те чела, но... ще те следя, да знаеш!