28 oct 2011, 20:48

Подарък 

  Poesía » De amor
377 0 0

Ти, сърце, до мен застана,

за да кажеш, че ме обичаш пак,

за мене твоята сълза престана

всеки ден, незнайно как, да пада.

 

Ти ме обичаш, знам това,

с прегръдка пак ти ме даряваш,

в съня ми в бяло винаги ще бъдеш,

любов и пак любов на мен ще подаряваш.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??