На Стилияна Николова – Стили
Браво Шампионке, Голяма Лъвице!
Ти си най-динамичната на килима,
мечта за много ще е, да са ти вице,
имаш потенциала, да бъдеш непобедима!
Самата ти структура позволява,
да подчиняваш на центробежните сили устрема,
в съчетание с Духовния ти Вътрешен Пламък,
Българската ти кръв предава на уредите горещите чувства.
Горе главата! Бъди себе си!
Вярвай докрай и ще побеждаваш,
на цяла България с тебе е Кредита,
във Париж ти върни ѝ го подпечатан със Слава!
-&-
P.S. Мисля, че текстът си заслужава
вниманието на композиторите,
съчетанието на нотите с думите Синергия Нагнетява,
нека,те бъдат най-важните ни кредитори.
25.05.2024г.гр.Свищов
П Р А Й Д Ъ Т Н А Л О В
НА ВСИЧКИ ЛЪВИЦИ В ОТБОРА,
НА ЛЪВИЦИТЕ ТРЕНЬОРИ
И ВСИЧКИ ЛЪВИЦИ ЗАД КАДЪР
Браво,Браво,Бравосимо
за компактната ви сплотеност,
Шампиони сте Вие Всичките,
Диктаторки на Световна Модерност.
Медалите с труд огромен износили,
но родили ги с Ослепителен Блясък,
за цяла България с чест и почести,
цяла Европа отново вий стряскате.
Българският Дух живее чрез вас във Вечното Време,
Господ е Българин и Ний ще Пребъдем,
Вие сте Парадигма,как в ръце да се вземем,
за да получаваме все такива Златни Присъди.
Горе главите,Париж ви очаква,
всички ще стискаме палци за вас,
танцувайте все така красиво,нежно,нахакано,
концентрирани и спокойни бъдете в Звездния Час!!!
Да живее България!!!
Поздрави лични,горещи от дядо ви лъв!!!
25.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados