1 ago 2007, 10:44

Подарък с името Любов 

  Poesía
606 0 2
 

 

Подарък с името Любов

ти правя днес. Той вечен е почти...

Подарък, с който аз до гроб

ще пазя ти очите от сълзи...

Подарък с името Любов...

Мечта, обляна във небрежност.

Подарък нося и до гроб

ще ти носи само нежност!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Колкото и да не ми се иска да го казвам, нищо не е вечно, но стиха е хубав. Поздрав!
  • Хареса ми!Поздравче!
Propuestas
: ??:??