Сбогом!
Гласът ми пресече тишината,
като меч! И заби се в твоето сърце!
Сбогом!
Нека те боли от раната!
Тя е една, а моите - безбройно много!
Преди, като зли ками забиваше
думи - отровни като змии!
И кръвта червена да тече оставяше!
Оставяше да ме боли!
Имам белези безбройно много!
А твоят е само един!
Това е моят подарък за сбогом!
Нека те боли!
Знаеш ли колко болка
аз понесох, докато бях с теб?
Знаеш ли как страдах,
че сърцето ти е лед?
Това е краят!
Подаръкът ми за теб!
Опаковах го в красива обвивка,
от остри думи!
Нека те боли,
и нека белегът завинаги да ти напомня
за болката, която ти на мен ми причини!
© Сладурркатта Todos los derechos reservados