Бия пети по топлия пясък на твоите мисли
Ласки на меки следи ми отвръщат;
Хладно ги галят вълните във шепот разплискани
Злато в лъчите блести…
Богат бях когато пристигнах...
В залез усмивката сгуших
Дважди по-богат с тебe осъмнах…
© Todos los derechos reservados