Здравей, ще кажа първо аз за мен:
по-усмихната съм под дъжда, отколкото в слънчев ден,
обичам музика, книги, лампички и сладолед,
еднакво радвам се на мила картичка и на голям букет.
Дълбоко крия десетки страхове,
наред със списък от срамни грехове.
Пожелавам си нещо, когато видя летящи комети,
но не се моля за любов, а за красиви моменти.
Познавам лъжите, но обикновено си мълча,
стоя си тихо и търся истината зад всички лица.
Имам суперсила и тя ме мъчи всеки път,
виждам и чувствам болката на всеки тук.
Няма какво да направя обикновено,да,
но ме изяжда една тежка вина.
Как да мълча и мисля рационално,
когато стоиш толкова счупен емоционално?
Ела, аз съм добър слушател,
поговори си с мен, дори да не съм ти приятел.
Може да не помогна особено с проблемите,
но да споделиш понякога помага с дилемите.
Здравей, кажи ми още за теб!
Може да се разходим, води ме напред.
Имаш ли любими филм и книга?
Влюбвал ли си се някога в героиня?
Музиката кара ли сърцето ти да бие бързо?
Нощта спокойно ли ти действа или тъжно?
Мечтаеш ли да пътуваш по света?
А да имаш къщичка, съпруга и деца?
Заглеждаш ли се по звездите?
Разпознаваш ли лъжите?
Защо си тъй самотен в тълпата?
Какво е това, що мъчи ти душата?
Здравей, знам, че е страшно да говориш.
Съгласна съм дори с мен малко да поспориш.
Ела при мен, аз в замяна не искам нищо!
Само за малко да ти дам подслон от всичко.
© Йоанна Todos los derechos reservados