17 dic 2023, 0:09

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 1 

  Poesía » Otra
606 0 0

Коледни целувки -1


В празничната 
Свята нощ 
за едничко 
се моля – 

слънчев спомен

Любов

да възкръсне

отново!

 

© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??