Коледни целувки – 2
Тази вечер
самотата
в обич
разтопих.
И Душата,
светла птица,
стана
мед и стих!
автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023 г.
© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados