ПОЕТИЧНА СТЪЛБИЦА
Ах,
сега
изведнъж
се почувствах
като лиричен поет
и започнах да пиша
омаен любовен сонет…
Но не съм поетеса по рождение,
посрещнаха ме тук с отчуждение;
всички поети там горе не са ми братя,
напразно перата на шапките им клатя;
вихрено танцуват само поети по рождение,
а другите пишурки остават без никакво значение…
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados
Много Мило и Благодаря Лили!.. И от мен един красив букет с нежни цветенца!..