Махам препинателни,
запетаи и възкличателни—
емоционални до болка.
Отварям бутилка вино,
и наздраве — Бъдете обичани!
Натискам спирачките...
отказаха...
Махнах задръжките,
отново съм тук !
Готова за обичане !—
няма място за отричане.
В главата ми срички и
куплети и ето ме
по-влюбена и от дъщеря на Капулети.
Bellissima Poetessa
15/11 / 2019г.
© Karolinne Kolewa Todos los derechos reservados