7 may 2009, 12:36

Поезия 

  Poesía
451 0 0

             

Палитра, полет и пространство.

Обичане, отричане, обет.

Емоция, еротика, единство.

Запитване, залитане, завет.

Идея, искреност, и идеал.

Я, чуйте – ясен глас, запял!

       

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??