***
Как искам да съм мъничка тревичка -
зелена, нежна и красива,
а ти си вятърът над мене -
всесилен, мощен и единствен.
И с твоя полъх, ветре,
ти мен прегръщаш и съм щастлива,
след време всички ахкат -
красиво цвете се е появило.
Но аз си зная,
че то е със любов родено
от мене - малката тревичка
и твоята прегръдка, ветре.
© Дарина Вутова Todos los derechos reservados