Поглед студен той ли е за мен,
с какво го заслужих аз.
Знам лек, погледни в мен и в моите очи,
и разбери, че си за мене ти.
Докоснеш ли мен, докосваш моята душа,
която ще те обсипе с цветята на любовта.
© Бисер Иванов Todos los derechos reservados