Звън на камбана
и една дълбока яма -
наоколо само скръб и сълзи
и много тъжни души...
Всеки поднася тъжен цветя -
не ще те видим вече у дома...
и ето, дъжд започва да вали,
но не навън, а в нашите очи...
Отиде си, остави ни сами,
дано над нас духът ти бди!
Почивай в мир!!!
© Джабула Todos los derechos reservados