Няма го Ромео и Хамлет, Снежанка и Пепеляшка -
няма в живота мечта сбъдната от порив -
няма щастлива случайност
и няма чувство силно до плюс безкрайност.
Навярно не подхождам на този свят -
явно нещо в мен е много погрешно подредено,
че това нямане не приема и винаги
нещо в света иска да променя.
© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados