Пробвам нов жанр!!!!
Поискай ме....
Поискай ме тогава,когато ти си буден,
мечтай за мене само,когато ме сънуваш!
Моля те,на ужким не се прави на влюбен,
защото не желая и миг да се преструваш!..
Поискай ме и сега,дори да не останах
каквато бях отдавна-красива,също млада!
Знай,само променИ се доста мойто тяло!
Сърцето и душата-са още много жадни!
Все първа бях на танците-ти помниш ли?
И как без моя песен не ставаше софрата?
Не вървях,а тичах все,защото,знаеш ли?-
енергията вреше нескрито във душата ми!
Поискай ме,но само със много нежни думи,
/че пред теб не бях се никога съблекла/
в душата ми да дръннат ония стари струни!
Да мисля,че съм същата и ще ми олекне!!
За ръка хвани ме да почувствам с гордост,
че имам ли надежда в теб-тя ще ме крепИ
Щом мъж така ме гледа,това за мен е радост,
че не съм за изхвърляне нищо,че е "почти"...
Само ме поискай...
.
18.02.2019
© Ирина Филипова Todos los derechos reservados