Светът ми сгромолясва се поне хиляда пъти.
Фалшиви хора с маски идваха на моя праг.
Може би в живота ми е късно за обрати,
Но така нуждая се от тях!
Аз не съм светица,
нито много грешна съм.
Тихо те обичам,
Макар и в моя сън.
Обрат ли ще е твойта обич?
Завъртяла живота ми на сто оборота.
Само заради нея мога,
Да вървя безстрашно към голготата.
По нататък не знам какво ще стане.
Нито пък искам.
Обичам те! В това е смисъла.
Поискай ме и…. ще остана.
Автор: Полина Велчова
© Полина Велчова Todos los derechos reservados