Поискаш ли –
можеш да вържеш възможното
за НЕвъзможното
и да отрежеш НЕ...
Поискаш ли -
можеш да събереш
най-далечните мигове
и да извадиш ДАЛИ...
Поискаш ли –
можеш да умножиш всички желания
и да разделиш
на мечтата...
Поискаш ли –
можеш да поправиш Написаното
и да начертаеш
съдбата...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados