30 jun 2013, 14:36

Пожар 

  Poesía » De amor
747 0 0

Всичко в теб е толкоз добре

Прави черти и сладко лице

Гледам лицето ти нежни черти

Питам очите ти – ангел ли си

 

Кръшна и жизнена млада снага

Търсеща насладата от любовта

Колко прекрасен би бил света

Ако можех да те имам сега

 

Да усетя пожара в твойте ръце

Да имам сърцето ти, твойта душа на дете

И сплели телата си в тоз ранен час

Да се отвори рая за нас

© Светлин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??