Твоите очи в мен се взират.
Усещам в погледа ти страст.
И чувствата яростно извират,
над душата и сърцето взели власт.
Пожари в нас изгарят сетивата.
А тръпнещи в любов и страст телата,тлеят като жарава ярка в тъмнината.
И сякаш ден е вече, а не нощ,
сякаш слънце грее в полунощ!
Изгаряй ни, Любов,
на кладата си ти изгаряй ни.
Не жали сърцата ни щастливи!
Не жали чувствата красиви!
Не угасвай, Любов, не угасвай!
В мен и нея безкрайно гори!
До края, Любов, в нас остани!
© Ники Todos los derechos reservados