Пожелах си лятно синьо небе.
Изгрев на брега на морето.
И едно споделено кафе,
в термос ще нося което.
Пожелах си глас, който ме вика,
дори и да не е по име
който„ Тя“ - с главна буква ще срича,
и това да ме топли и зимата.
Пожелах си цветя, цяла градина.
Пожелах си топла прегръдка.
И Любов до последната моя година!
Пожелах си от залеза глътка...
Пожелах си!
© Ирен Todos los derechos reservados