19 abr 2011, 21:14

Пожелай си 

  Poesía
654 0 0

Пожелай си



Само за момент се замисли,

макар и кръстът на врата ти да виси.

Истина една кажи,

нищо, че от нея ще ти тежи.

Знам, че не е лесно да си сам

и знам, че не е лесно да си прям,

но поне опитай -

от чувството на искреността, опитай.

Нищо ти не губиш, 

освен ако пътя си не срутиш.

Крехък е и едва се крепи,

движи се плавно по него и го закрепи.

Нека съзнанието ти се отпусне

и болката да те напусне.

Пожелай си слънцето да те огрее

и всичко в тебе да оживее.

Може да е малко,

може даже да е кратко,

но поне чувството е сладко.

© Десислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??