Пожелавам си…
Бъдеще - светло, леко и нежно,
крехко, безразсъдно и влюбено.
Денем слънце, нощем небе звездно
и да има на какво да се учудвам.
Пожелавам си…
Стихове – влюбени и леко наивни.
Сякаш хапвам ягоди зрели.
Сила, която при падане да ме вдига
и да не чакам жестове закъснели.
Пожелавам си…
Душата ми да остане луда,
млада и да бяга от скуката.
Сутрин с целувки любимият да ме буди.
За мен те са най-скъпи бижута.
Пожелах си!
© Ирен Todos los derechos reservados