Покажи се
Идваш като южен вятър
и душата ми разлиства.
Този миг е толкоз кратък:
да останеш, не поиска.
Покажи се - да те видя!
Покажи се - да те вдишам!
Да крада ми е обидно
и не искам друго нищо!
© Цонка Петрова Todos los derechos reservados