Покана
ако
си търсиш някой лош
комуто
да се сърдиш и да мразиш
заради
помръкналата си любов
или за нещо
дето се опитваш да опазиш
насила
в своя личен свят
с цената
на усилия сълзливи
ела
да ме посочиш
с обвиняващия пръст
гневът
дано ти мине
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
на добрите хора, благодаря ти, Светлана..