Няма да говорим за чувства,
ще премълчим онези въпроси,
ще разнищваме книги, изкуство,
наметнали весели пози.
Неусетно ще минем към времето –
дават го - все така да вали,
ще обсъдим комшията, дето
се прочу с "биг брадър фемили".
Ще разменим визитки велики -
със златни кантове отстрани.
Всички карти отдавна са пики.
Асо купа щe играем с очи.
© Ивон Todos los derechos reservados