Пуканиха мъ. Дъ съм нежен.
С идна жина ут другуто сило.
Фали мъ Стойна, чи съм готен.
Сига кълне мъ. Вика ми... питно.
Пуканиха мъ. Дигустатур.
Дибелъ сенкя. Буре със вино.
Мизе цвърчащу. (Сигур е лаялу).
И убаф спомен. Ногу йе добро.
Пуканиха мъ. Май жинатъ.
Уцели мъ у мъдръта глава.
Ни помна. Сигур риликсиръм.
Бинтовън. Мумиа идна.
Пуканиха мъ. Мъ са мисла.
Тиган жилязин Стойна си купи.
Ни га идосвъм. Саму мигъм.
Чи посли срещъ със тиганъ... и искри.
© Христо Костов Todos los derechos reservados