10 ene 2014, 11:20

Полет 

  Poesía » De amor
669 0 2

Спри да ме измъчваш и ела при мен,

съгласна съм да бъда твоя само и за ден.

Да се сгуша във ръцете ти и да разбера,

че това е единственото, което искам от света.

 

Опитвам да отгатна, гледайки в очите ти, 

какви са плановете, свързани с душите ни.

В миг ме гледаш сякаш само за мен мечтаеш,

а в следващия ме забравяш и нехаеш.

 

Исках да изтрия образа ти, но сякаш безуспешно,

влизаше на пръсти във съня ми и отново те желаех грешно.

Да те обичам не знам дали ще мога да спра,

но приютиш ли ме в сърцето си, ще съм сигурна, че умея да летя.

© Сара Сайдъл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??