Полет...
Високо!
Далече от клюки и слава.
Полет...
Високо...
И значи -
съвсем невъзможно
да стигне до мене
вашата весела врява.
(Предричайки падане,
дали се тревожите?)
Полет!
Високо!
И тихо!
И да падна не мога.
© Ива Котине Todos los derechos reservados