Думите сами се изписват на листа
и се подреждат най-тъжно в редица.
С мънички семена тях засищам
и ги чакам да поникнат със смисъл...
Думите сами се изписват на листа
и полетявам с тях отмаляла,
и се превръщам в най-синята птица,
и безсилно в хоризонта аленея...
Думите аз сама писах и дирих
смисъл точно в тяхното сеене...
Да и как да политам измислих,
и сега времето е спряло за мене...
© Мариола Томова Todos los derechos reservados