Текст за песен
Когато съм тъжен,
а сърцето ми кърви -
болката е голяма
и големи са
моите сълзи.
Сушата
ме прегръща,
изсушава
отново костите ми.
Аз протягам ръце към Теб,
защото искам Те.
Заспивам -
сънувам полет на орли.
Прекрасен изгрев,
надеждата във мене,
тя не спи.
Очи отварям -
истина е.
Ти до мене си.
Прегръщаш ме и зная,
нищо не е както преди.
© Явор Костов Todos los derechos reservados
хареса ми.