Политици, грижете се за народа,
това е ваше важно задължение!
Не мислете само за пари и изгода,
а за държавата и народното спасение!
Наблюдавате от скъпите си лимузини
стар бездомник, що няма хляб,
виждате го, че от глад гине,
виждате го безпомощен и слаб,
но в "съвестта" ви нищо не трепва,
корупция и държавни поръчки ви вълнуват,
а не България да цъфти, да укрепва
и че хората сносен живот жадуват.
© Георги Todos los derechos reservados
Хубаво...