Полуголата мода
Тишина.
Изплезени езици.
Реки от лиги
и неблагоприлични подмятания
се отправиха натам.
На входа нещо червенее,
късче плат,
едва покриващ кожата.
Жертва на полуголата мода,
превърнала я в инструмент
за мъжки удоволствия,
чийто ден завършва
без прикрития телесни,
на непознато място
с полупознат човек.
© Мария Чонова Todos los derechos reservados