Полужива съм… със тебе
И ад си, и си рай...
Ту си студен… ту си като огън изгарящ…
И си болка… и си страст…
И си всичко, и си нищо...
Ту ме караш да летя… ту ме удряш във земята.
Жесток си…
Не виждаш ли какво ми причиняваш?
Но мълча си…
Защото какво ми е нужно на мен - две твои думи и съм в Рая…
A с мълчанието си само ме подритваш пак към Ада…
Но свикнах вече… познават ме и в черно, и във бяло…
Все една съм... - твоя.
Все същата… - обичаща.
Все теб… - завинаги.
© Михаела Todos los derechos reservados