Когато съм буря - притихвай,
когато съм страст, замълчи...
Когато съм твоя, обичай ме
и щедро ми сваляй звезди.
Когато съм страх, ме спасявай
и в топла жарава ме скрий...
Когато треперя - гушни ме -
и всичките болки изпий.
Когато съм болка, не страдай,
а плътно до мен остани.
Помни, за подобно оставане,
на тази земя сме дошли.
С. Кръстева
© Силвия Кръстева Todos los derechos reservados