3 feb 2017, 9:07

Помниш ли? 

  Poesía » De amor
878 2 6

     

Помниш ли как в шепите ми маргарити

пиеха отблясък лунен -

сбираха сълзите неизтрити,

ала те обичах...

до полуда!

Помниш ли, в усмивката ми – пролет

свежа, безобразна,  луда....

свърна тихо

в секнат полет -

някакво измамно чудо.

Помниш ли, не помниш ли?

Кажи ми!

Моите и твоите сълзи

казани, неказани

без име...

Спомена за тях поне

пази!

© Анастасия Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??