Какво направи ти с мен?
В онзи декемврийски ден.
Когато грешка ти направи.
После бързо я оправи.
За което ти благодаря!
Как да ти се отплатя?
След тази случка аз се научих.
Най ценният урок получих.
Аз да казвам всичко.
Още докато е съвсем мъничко.
До моята приятелка Таня Видова
© Нина Петкова Todos los derechos reservados