Като преди
Не боли
Не гори
Помниш ли
Падащи звезди
Мислиш
Лесно се лети
Трудно се върви
Крещиш
Не пееш
Увяхваш
Не цъфтиш
Не като преди
Не боли
Крила от обич
И мечти
Лесно се лети
Помниш ли
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados