Помогни ми във нощта
да не загубя онзи смисъл,
в който будя се неразгадан
и търся себе си.
Помогни ми да усетя
топлите целувки,
тихата вода,
сънищата на русалки.
Помогни ми очите ти да видя...
Несетил нивга смях,
една сълза сега проливам
и тихичко мълвя:
"Къде си..."
© Ясен Радулов Todos los derechos reservados