23 nov 2020, 0:10  

Помогни ми 

  Poesía » De amor
274 0 0

В очите ти - радост изгрява,
като в душата на малко дете
и в плен на волното море ще остана,
стига в тях да се вгледам добре.

 

От усмивката ти, няма спасение
ясно ми е от няколко дни,
а  в душата ми - 
все същия бурен океан кипи.

 

Бъди моето спасение,
ела, вълните  усмири ми,
достатъчно е само една
усмивка своя да ми подариш. 

 

Помогни ми да се справя
с нестихващите ветрове,
дори със онзи ярък пламък,
който в сърцето ми студено, грее.

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??