13 sept 2008, 16:08

Помогни ми 

  Poesía » De amor
472 0 0
 

Помогни ми да намеря себе си,

помогни ми да намеря теб,

нека заедно след залеза преплетени

да потънем в искрици лед...

 

Нека всичко бъде нереално,

нека да останем аз и ти,

нека слънцето изчезне бавно,

да останат само нашите души...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??