Да се „опèриш“
на управляващ -
и се превръща
в теб уволняващ.
На свободата
се уповаваш,
но се нахалост
опустошаваш.
Песен изпята
в робска верига
само на книга
е Свободата.
...................................
ЛЮБОВ!... Човек
е на колèне и светът
осатанèн е...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados